Group

Wij stellen aan jullie voor: Mariska Hubbers

- Intern Nieuws

Mariska is financieel administratief medewerkster en werkt op onze locatie in Kerkrade. Ze is een administratieve duizendpoot én werkt binnen een team van uitsluitend mannen. Ze vertelt hoe haar dat bevalt en waarom ze haar werk zo leuk vindt.

“Ik werk inmiddels alweer 13 jaar bij HRB Beveiligingen en sinds dit jaar vanuit de locatie van Intergarde in Kerkrade.  Ik ben de enige dame binnen ons team in Kerkrade en dat bevalt goed! Er is een no-nonsense cultuur en dat past goed bij mij. Na een gezamenlijke kop koffie in de ochtend ga ik aan de slag. Van telefoontjes aannemen tot facturen maken, van het opstellen van de planning tot contracten beheren. Ik doe het allemaal en met veel plezier. Die afwisseling in taken en werkzaamheden bevalt mij erg goed.”

Mariska werkt parttime, op maandag, dinsdag en donderdag. “In mijn vrije tijd ga ik er graag samen met mijn gezin op uit. Denk daarbij aan wandelen, fietsen of een pretpark bezoeken. Daarnaast vind je mij regelmatig in de sportschool (fitness) of kun je me tegenkomen tijdens mijn hardlooprondje in Landgraaf.”