Group

Werken als monteur beveiligingsinstallaties

Monteur beveiligingsinstallaties bij Intergarde

Onze Technische Dienst bestaat uit een groep van circa 25 enthousiaste en ervaren medewerkers en is werkzaam in regio Zuid-Nederland (Limburg, Brabant en een gedeelte van Gelderland). Het team bestaat met name uit installatie technici en onderhoud- en servicemonteurs.

Wij ademen techniek. Onze werkzaamheden zijn van cruciaal belang voor de optimale werking en het management van de beveiligingssystemen die we installeren en onderhouden. Denk daarbij aan inbraak- toegangscontrole-, camerasystemen en brandmeldinstallaties. Wij zorgen voor de montage, installatie en oplevering volgens de geldende procedures, richtlijnen en instructies. Zowel bij particulieren maar ook bij diverse opdrachtgevers van grotere industriële bedrijven. Het is een job met veel verantwoordelijkheid en een positieve teamspirit!

Werken bij Intergarde, betekent werken aan je toekomst. We hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze medewerkers en in deze positie bieden we vaktechnische trainingen en opleidingen.

Wij zoeken nieuwe collega’s die deel willen uitmaken van ons hecht team!

Werken in een hecht team

Afwisselende job met flexibele tijden

Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Stabiele, groeiende organisatie

Onze technische vacatures

Filters