Group

Werken als centralist

Centralist bij Intergarde

Een bijzondere baan binnen de beveiligingsbranche: centralist op de meldkamer. Intergarde beschikt over een eigen meldkamer, de zogenaamde Persoonlijke alarmcentrale (PAC). Gevestigd op ons hoofdkantoor in Maastricht. Hier komen alle alarmmeldingen binnen, vandaar dat onze meldkamer ook wel wordt gezien als centraal communicatieknooppunt van al onze beveiligingsoplossingen.

Als Centralist ben je verantwoordelijk voor alle binnenkomende telefoonlijnen onder jouw verantwoordelijkheid. Daarbij maak je gebruik van geavanceerde systemen, waardoor je snel kunt handelen in geval van een calamiteit of een inbraak. Bij deze werkzaamheden is alles gericht op een adequate en servicegerichte afhandeling inkomende meldingen. Je houdt je hoofd koel in elke situatie en ondersteunt onze collega’s op locatie. De administratie die voortvloeit uit het werk, behoort ook tot je takenpakket. Kortom, een veelzijdige en verantwoordelijke functie, waarbij geen dag hetzelfde is!

Werken bij Intergarde, betekent werken aan je toekomst. We hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling en groei van onze medewerkers.

Wij zoeken regelmatig collega’s die het verschil willen maken als centralist!

Werken in een hecht team

Afwisselende job met flexibele tijden

Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Stabiele, groeiende organisatie

Onze centralist vacatures

Filters
Niets gevonden.