Group

Werken bij Intergarde

Kom jij ons team versterken?

Intergarde is een van oorsprong Maastrichts bedrijf en de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot de toonaangevende totaalaanbieder van bewaking & beveiliging in Zuid-Nederland. Intergarde staat in de markt bekend als kwaliteitslabel en dat hebben we aan onze medewerkers te danken! Inmiddels hebben wij meer dan 300 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers in dienst, met een sterke nadruk op teamprestatie en onderlinge solidariteit. Zo kunnen wij samen het verschil maken. Het verschil tussen veilig voelen en zeker weten!

werken in een hecht team

afwisselend werk met flexibele tijden

aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

stabiele, groeiende organisatie

Onze vacatures

Coördinator Beveiliging regio Venlo

Intergarde is dé totaalaanbieder van veiligheid & beveiliging in Zuid-Nederland. Inmiddels hebben we meer dan 400 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers in dienst. Wij zijn op zoek naar een coördinator die…
Bekijk vacature

Is er momenteel geen vacature in jouw vakgebied?

Wil jij aan de slag bij een professionele beveiligingsorganisatie en draag je graag je steentje bij aan de veiligheid van onze opdrachtgevers?

Wij maken graag kennis met gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die een baan ambiëren bij onze beveiligingsorganisatie. Stuur ons een open sollicitatie en we nemen contact met je op om nader kennis te maken.

Menu