Group

Werken bij Intergarde

Kom jij ons team versterken?

Intergarde is een van oorsprong Maastrichts bedrijf en de afgelopen 50 jaar uitgegroeid tot de toonaangevende totaalaanbieder van bewaking & beveiliging in Zuid-Nederland. Intergarde staat in de markt bekend als kwaliteitslabel en dat hebben we aan onze medewerkers te danken! Inmiddels hebben wij meer dan 600 gemotiveerde en enthousiaste medewerkers in dienst, met een sterke nadruk op teamprestatie en onderlinge solidariteit. Zo kunnen wij samen het verschil maken.

We helpen je graag op weg!

Solliciteren bij Intergarde verloopt volgens een aantal stappen. Om je inzicht te geven in ons sollicitatieproces geven we hier beneden een beschrijving van elke stap. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

beveiligingstips_intergarde

Ga jij het verschil maken bij Intergarde?

werken in een hecht team

afwisselend werk met flexibele tijden

aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

stabiele, groeiende organisatie

Onze vacatures

Filteren
Reset

Sales Engineer

Ben jij een gedreven professional met een passie voor technisch-commerciële beveiligingsoplossingen? Heb jij ervaring in het vertalen van klantbehoeften naar concrete ontwerpen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou…
Bekijk vacature

Projectmanager

Samen werken aan veiligheid? Lijkt dat jou ook een uitdaging? Wij leveren de juiste professional op het gebied van bewaking, verkeersregeling, handhaving of hospitality. Wij staan voor onze mensen en…
Bekijk vacature

Is er momenteel geen vacature in jouw vakgebied?

Wil jij aan de slag bij een professionele beveiligingsorganisatie en draag je graag je steentje bij aan de veiligheid van onze opdrachtgevers?

Wij maken graag kennis met gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die een baan ambiëren bij onze beveiligingsorganisatie. Stuur ons een open sollicitatie en we nemen contact met je op om nader kennis te maken.