Welkom, Glenn!

- Intern Nieuws

Weer een nieuwe collega die we mogen verwelkomen in onze organisatie! Sinds 1 maart is Glenn werkzaam als HR Officer op de afdeling HRM. Heb je Glenn nog niet ontmoet en wil je meer weten over zijn achtergrond en interesses? Lees dan verder. Hij stelt zich graag even kort voor.

Over Glenn

“Voordat ik begon met werken, heb ik eerst de opleiding People & Business Management gevolgd en afgerond te Sittard. Daarna ben ik begonnen als administratief medewerker bij de gemeente Maastricht, afdeling HRM. Dit was een kortstondig avontuur, aangezien het was ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Na dit kortstondig avontuur ben ik begonnen als payroll consultant/intercedent bij Payroll Limburg/Payroll Nederland/Wiertz. Hier heb ik 6,5 jaar gewerkt en kwam ik ook voor het eerst in aanraking met Polygarde/Intergarde/Fortas, aangezien ik voor lange tijd de payroll heb verzorgd voor deze BV’s.

Na 6,5 jaar dezelfde werkgever vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze had ik gevonden in de rol van HR Officer bij Smurfit Kappa Roermond Papier. Uiteindelijk heb ik hier 9 maanden gewerkt, voordat ik benaderd werd door de afdeling HRM van Intergarde/Polygarde. Vanaf 1 maart ben ik dan ook bij Intergarde begonnen als HR Officer.

Qua hobby’s valt het reuze mee. Ik ga graag naar een festival en zo nu en dan op stap met vrienden. Daarnaast voetbalde ik graag, maar mag ik dit momenteel niet meer wegens een slepende knieblessure (op het veld). Wel voetbal ik nog zo nu en dan in de zaal, aangezien wij daar fijn kunnen door wisselen.”

Veel succes, Glenn!

 

Deel dit artikel: 

Recent nieuws