Polygarde aantrekkelijkste werkgever Limburg 2021

- Nieuws
Polygarde

Trots zijn wij op onze dochteronderneming Polygarde met haar overwinning bij de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2021!

Tijdens het live online event van Meet the Youngsters vanuit Niekée in Roermond zijn gisteren de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt.

Voor de zesde keer op rij organiseerde Meet the Youngsters de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten. Sinds het startsein op 15 januari, kregen bedrijven door hun deelname de kans om zich te presenteren aan studerend Limburg en omgeving. Er is door Polygarde een enthousiaste en succesvolle campagne gevoerd, waarmee ze klanten en studenten hebben geënthousiasmeerd om hun stem uit te brengen. Dit jaar hebben er meer dan 150 bedrijven meegedaan en zijn er meer dan 14.000 unieke stemmen uitgebracht!

Op de website www.aantrekkelijkstewerkgever.nl werden alle deelnemende bedrijven gepresenteerd en konden mensen hun stem uitbrengen of een peptalk plaatsen. Tevens was er dit jaar een samenwerking met Qmusic Limburg, waardoor bedrijven zich ook actief op de radio konden promoten. De proactieve campagne van Polygarde heeft haar vruchten afgeworpen en is beloond met de titel Aantrekkelijkste werkgever van Limburg 2021.

Wij feliciteren Polygarde met deze mooie titel!

Lees ook het nieuwsartikel op WijLimburg.


Foto: Marc Roemen (Managing Director, Polygarde) en Annemieke Feijten (HR Manager, Polygarde)

Deel dit artikel: 

Recent nieuws