Particuliere Alarmcentrale van Intergarde nu ook Videotoezichtcentrale

- Nieuws
Centralist Intergarde op meldkamer


Met trots maken wij bekend dat onze particuliere alarmcentrale sinds januari ook officieel gecertificeerd is als Videotoezichtcentrale. Hierdoor kan onze alarmcentrale niet alleen meldingen ontvangen en verifiëren, maar zijn zij nu ook officieel gecertificeerd om middels camera’s proactief te surveilleren. Zo kunnen zij camerabeelden uitkijken op afgesproken tijden, waardoor de beveiliging naar een nog hoger niveau wordt getild. In totaal telt Nederland ongeveer 30 gecertificeerde particuliere alarmcentrales.

VTC moet aan strikte kwaliteitscriteria voldoen

Tegenwoordig moeten videotoezichtcentrales aan dezelfde strikte kwaliteitseisen voldoen als particuliere alarmcentrales. Zo moeten er voorzieningen zijn dat de alarmcentrale ook bij stroomuitval, door kan beveiligen. Verder moet de meldkamer hermetisch afgesloten zijn en gebruik worden gemaakt van kogelwerend glas.

Steeds meer bedrijven kiezen voor een aansluiting op een particuliere alarmcentrale

Steeds meer bedrijven zijn met hun beveiligingscamera’s aangesloten bij een particuliere alarmcentrale of videotoezichtcentrale, zodat er nog sneller en beter gereageerd kan worden.

Onze alarmcentrale is het centrale punt van waaruit beelden en binnenkomende alarmmeldingen worden beoordeeld. Onze centralisten beslissen welke inzet noodzakelijk is en houden contact met de mobiele surveillance, andere beveiligingsmedewerkers en schakelen eventueel hulpdiensten in. Zij bekijken proactief beelden en grijpen in nog voordat een incident plaatsvindt. Zo versterken de diverse beveiligingsoplossingen elkaar en ondersteunt de technologie onze beveiligingsmedewerkers.

Kies voor onze particuliere alarmcentrale

Wilt u dat uw alarmmeldingen van uw beveiligingssystemen op een professionele en adequate wijze worden opgevolgd? Kies dan voor onze particuliere alarmcentrale met videotoezichtcentrale welke is gecertificeerd en voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Heeft u interesse in een aansluiting op onze PAC of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lees meer over onze Particuliere Alarmcentrale

Deel dit artikel: 

Recent nieuws