Group

Al 50 jaar betrouwbaar in beveiligen en bewaken

Over Intergarde

Intergarde waakt en beveiligt op het werk, thuis of buiten. Wel zo gemakkelijk. Eén businesspartner met alle diensten in huis: bewaking, beveiligingstechniek, mobiele surveillance en een alarmcentrale.

Onze ambitie is om dé toonaangevende speler in Zuidoost Nederland te zijn op het gebied van beveiliging en bewaking met onze totaaloplossingen voor beveiligingsvraagstukken. Alles uitgevoerd in eigen beheer, wat garantie biedt op kwaliteit en continuïteit.  Wij zorgen ervoor dat u zich veilig voelt, dát is onze missie.

Wij zorgen ervoor dat jij je veilig voelt

alles onder één dak

eigen alarmcentrale

preventief beveiligen

voor elke beveiligingsvraag een passende oplossing

Polygarde is in 1997 ontstaan vanuit de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening. Met deze sociale onderneming helpen wij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt om (weer) volwaardig te kunnen participeren in de samenleving. Wij leiden mensen op tot verkeersregelaar, beveiliger, BOA of receptionist. Zo voorzien we continue aanwas van gediplomeerde nieuwe medewerkers die vervolgens bij onze opdrachtgevers ingezet kunnen worden.

Ondernemen vanuit een sociaal hart noemen wij dat.

Is uw bedrijf veilig genoeg?
Doe de veiligheidscheck!

Graag nodigen we u uit om hier uw eerste stap naar zekerheid te zetten. Na het invullen van enkele vragen over uw organisatie, kan onze adviseur zich voorbereiden op een afspraak, om samen met u de veiligheid van uw bedrijf in kaart te brengen middels onze veiligheidscheck.

Zet uw eerste stap naar zekerheid!