Group

Al 50 jaar betrouwbaar in beveiligen en bewaken

Over Intergarde

Intergarde waakt en beveiligt terwijl u onderneemt. Wel zo gemakkelijk.
Eén businesspartner met álle diensten in huis: bewaking, beveiligingstechniek, mobiele surveillance en een alarmcentrale. Wij bieden totaaloplossingen voor beveiligingsvraagstukken voor ondernemend Limburg, Brabant en Gelderland. Alles uitgevoerd in eigen beheer, wat garantie biedt op kwaliteit en continuïteit.

Zo kunt u zich richten op uw business en wij waken over uw veiligheid. Ervaar het verschil tussen ‘veilig voelen’ en ‘zeker weten’.

Intergarde gelooft in de kracht van samenwerking. Of het nu gaat om de samenwerking met onze ruim 300 medewerkers, of de samenwerking met ondernemers, politie en werkgeversorganisaties. Onze ervaring is dat een optimale samenwerking resulteert in een optimale dienstverlening en uiteindelijk in tevreden opdrachtgevers.

alles onder één dak

eigen alarmcentrale

preventief beveiligen

voor elke beveiligingsvraag een passende oplossing

Kwaliteit door partnerschap

Intergarde staat bekend als totaalleverancier op het gebied van bewaking en beveiliging. We zien de mogelijkheden in de markt en spelen hierop in, onder andere door het aangaan van samenwerkingsverbanden. De joint ventures Polygarde (www.polygarde.nl) en NIMO Dog & Event Security zijn hiervan sprekende resultaten.

Polygarde: ondernemen met een sociaal hart
Polygarde is in 1997 ontstaan vanuit de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening. Inmiddels is er een samenwerking ontstaan tussen MTB en Intergarde. MTB als SW-bedrijf met gemeenten Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten als aandeelhouder en Intergarde als beveiligingsbedrijf behorend bij een groot Duits familieconcern. Daar, aan de basis, ligt het karakter van Polygarde: ondernemen met een sociaal hart.

Polygarde leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot verkeersregelaar, beveiliger, BOA of receptionist. Zo voorziet Polygarde in de continue aanwas van gediplomeerde nieuwe medewerkers die via Intergarde ingezet kunnen worden.

polygarde.nl

NIMO Dog & Event Security: specialist in hondenbeveiliging
Beveiligingsbedrijf NIMO Dog & Event Security biedt hondenbeveiliging van hoog niveau en geldt als een van de grootste van Nederland wat betreft hondenbeveiliging. Er wordt uitsluitend gewerkt met goed getrainde en gecertificeerde diensthonden. Het beveiligingsbedrijf is officieel erkend door het Ministerie van Justitie voor het uitvoeren van hondenbeveiliging en kent de volgende dienstverlening: hondenbewaking, speurhonden en evenement beveiliging.

Bewaking en beveiliging met honden wordt vaak ingezet bij evenementen waar veel mensen verzameld zijn of op andere tijdelijke beveiligingsprojecten. Hondenbeveiliging is zeer effectief op grote bedrijfsterreinen en op objecten met een verhoogd risico.

nimo-security.com

Is uw bedrijf veilig genoeg?
Doe de veiligheidscheck!

Graag nodigen we u uit om hier uw eerste stap naar zekerheid te zetten. Na het invullen van enkele vragen over uw organisatie, kan onze adviseur zich voorbereiden op een afspraak, om samen met u de veiligheid van uw bedrijf in kaart te brengen middels onze veiligheidscheck.

Zet uw eerste stap naar zekerheid!