Group

Nieuwe collega: Paul Marx

- Intern Nieuws

Ik stel me graag even aan jullie voor. Mijn naam is Paul Marx, 31 jan 2022 ben ik gestart als planner voor Intergarde en Polygarde. Ik ben 52 jaar, getrouwd met Esther en heb een zoon van 24 jaar, een dochter van 21 jaar en een schoonzoon van 25 jaar. Ik ben mijn hele leven al woonachtig in het altijd mooie Valkenburg aan de Geul. Drie keer per week ben ik bezig met voetballen, ik train en coach de jeugd onder 13.

Verder ben ik al 45 jaar lid van een drumband in Valkenburg. Samen muziek maken en optredens verzorgen geeft veel voldoening. Op zondagochtend ga ik op de racefiets met vrienden de weg onveilig maken. Onderweg altijd tijd voor een goed gesprek en uiteraard een kop koffie. Als er nog tijd over is ga ik wandelen, ook mijn Esther moet ik wat aandacht geven…

In 1991 ben ik in de beveiliging gestart; ik heb als beveiligingsbeambte 10 jaar gewerkt in een asielzoekerscentrum. De laatste 2 jaar was ik hoofdbeveiliger. In deze 10 jaar heb ik ervaren hoe mooi het is om met mensen te kunnen en mogen werken.

In Jan 2001 ben ik gestart als planner. De afgelopen 21 jaar heb ik veel gezien en meegemaakt als planner in de beveiliging. Het belangrijkste wat ik geleerd heb de afgelopen jaren is dat je het als planner absoluut niet alleen kunt wanneer er uitdagingen komen, maar dat je het als team altijd kunt oplossen voor een collega/klant. Dit is voor mij het mooie aan deze positie, dat we samen een team (familie) zijn.

In oktober vorig jaar heb ik besloten om niet mee te verhuizen met mijn werkgever van Sittard naar Eindhoven. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe baan, na 31 jaar toch wel een risico. Mijn nieuwe familie heb ik dan ook gevonden bij Polygarde/Intergarde.

Komende tijd zal ik veel nieuwe collega’s spreken en zien. Ik kijk ernaar uit om alle nieuwe levensverhalen van iedereen te horen, samen met jullie de klant tevreden te houden en gezamenlijk ervoor te zorgen dat we met plezier naar het werk komen en zeker ook weer met plezier naar huis gaan.

Groetjes en tot snel,
Paul Marx