Nieuw Teamlid Project Management – Ed Pluijmen

- Intern Nieuws

Stel je zelf voor… (Leeftijd, vooropleiding, carrière tot nu toe)

“Mijn naam is Ed Pluijmen en ik ben 54 jaar. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Mijn vooropleiding is MBO+. Aansluitend heb ik diverse opleidingen gevolgd zoals Crowd Management, Risico Inventarisatie & Evaluatie en de opleiding Event Security Officer.

Ik ben mijn carrière begonnen als accountmanager bij Heineken, waar ik verschillende interne opleidingen gevolgd heb zoals  juridische-, financiële- en verkooptrainingen. Hierna ben ik aan de slag gegaan voor Hansen Dranken, waar ik de horeca- en evenementen-tak mocht opgestarten. Na deze periode ben ik overgestapt naar Fortas. Hier heb ik een periode gewerkt als accountmanager voor Mobiele Surveillance, Objectbeveiliging en Evenementen. Mijn laatste werkgever was De Haan Beveiliging waar ik als commercieel Directeur aangesteld was.”

Wat is je functie bij Intergarde?

“Mijn functie binnen Intergarde is Project Manager.”

Kun je iets vertellen over een specifiek project waar je momenteel aan werkt?

“In de twee weken dat ik nu echt aan de slag ben voor Intergarde  ben ik vooral oriënterend aan het werk, om het gebied en de klanten te leren kennen. In de nabije toekomst wil ik mij vooral gaan richten op de medewerkers op de locaties. Zijn er zaken die verbeterd kunnen worden?”

Hoe ervaar jij je eerste weken bij Intergarde? Wat viel je op?

“Op dit moment ben ik nog met de inwerkperiode bezig. Wat mij opvalt is de groei die gemaakt is. En dan niet alleen de organisatie maar ook de groei van klanten, zowel in aantal als ook de grootte. Ik zie het wel als een grote uitdaging en begin er met veel passie en plezier aan.”

Deel dit artikel: 

Recent nieuws