Group

Marc Roemen, eindverantwoordelijk voor Bewaking en Mobiele Surveillance

- Intern Nieuws
Marc Roemen Intergarde

“Door Intergarde en Polygarde nauwer te laten samenwerken worden we nog krachtiger”

In gesprek met Marc Roemen, Managing Director van Polygarde en sinds kort ook eindverantwoordelijk voor de Bewaking en Mobiele Surveillance van Intergarde. Over mensen in de juiste rol plaatsen, de juiste aandacht geven en synergie behalen tussen twee krachtige spelers op de markt.

Intergarde is een grote speler op de markt en kan middels een nauwere samenwerking met Polygarde nog krachtiger worden. Marc Roemen licht het nader toe: “Intergarde is in Zuidoost-Nederland al een bekende speler op het gebied van beveiliging. Die marktpositie kunnen we verstevigen door een nog grotere synergie te behalen tussen Intergarde en Polygarde. Met Polygarde als leerwerkbedrijf voor beveiligers en Intergarde als totaalaanbieder op het gebied van veiligheid, hebben we een sterke samenwerking in handen waarmee we onze organisaties toekomstbestendig maken.”

In zijn rol bij Intergarde is Marc eindverantwoordelijk voor de strategische aansturing van de Bewaking en Mobiele Surveillance. “Ik ben ervan overtuigd dat wanneer mensen op de juiste positie zitten binnen een bedrijf en wanneer ze de aandacht en het vertrouwen krijgen die ze verdienen, ze vanzelf zullen groeien.” Persoonlijke ontwikkeling en werkplezier is een basisvoorwaarde voor een bedrijf om een verdere groei te kunnen waarborgen. “Ik ben me daar erg van bewust en zal er alles aan doen om samen dat doel te bereiken.”

Wellicht is Marc nog niet bij iedereen een bekend gezicht. “Vanwege mijn rol bij Polygarde ben ik natuurlijk altijd al nauw betrokken geweest bij Intergarde. Wij leiden de beveiligers in spé op die op een later tijdstip doorstromen als volwaardige beveiligers naar Intergarde. Maar wellicht dat niet iedereen mij kent. Ik zou mezelf willen omschrijven als gemakkelijk benaderbaar en open voor ideeën en visies van anderen. Ik ben “gewoon Marc” en wil mensen de ruimte geven om mee te denken om de samenwerking te optimaliseren en de beste versie van onszelf te zijn.”