Group

Maak kennis met Remon Höppener!

- Intern Nieuws

Hij is al 16 jaar werkzaam in de beveiliging en na zijn studie startte hij gelijk bij Altec Beveiliging BV. “Na mijn elektro-opleiding ben ik via een stage en vakantiewerk gestart bij Altec. Het is een zeer gevarieerde baan, je werkt met een breed scala aan installaties dus er komt ook een diversiteit aan technieken bij kijken. Het werk bevalt zo goed dat ik nu al geruime tijd in de beveiliging werk.”

Per 1 januari is Altec overgenomen door Intergarde en per juni dit jaar werken de medewerkers van Altec en HRB Beveiliging (in 2012 overgenomen door Intergarde) gezamenlijk vanuit de voormalige vestiging van Altec in Kerkrade. “Voorheen was ik werkzaam als monteur, maar nu we allemaal Intergarde zijn ligt het zwaartepunt van mijn rol meer op werkvoorbereiding en planning. Dit houdt in dat ik naast het inplannen van de opdrachten ook de benodigde onderdelen bestel en zaken klaar leg voor de monteurs, zodat zij hun werk goed kunnen verrichten. Daarnaast ondersteun ik de afdelingen op kantoor.”

Remon heeft een gevarieerde, dynamische baan en ook in zijn vrije tijd verveelt hij zich niet. “Ik woon met mijn gezin in Bocholtz en we hebben drie kinderen: 2 meisjes (4 en 6 jr) en een jongen (8 jr). Mijn vrije tijd krijg ik gemakkelijk gevuld met familieactiviteiten. Naast tijd besteden aan mijn gezin kijk ik graag Formule 1 en bezoek ik muziekfestivals, zoals bijvoorbeeld Lowlands.”