Maak kennis met Fer Cörvers, planner bij Intergarde

- Intern Nieuws
Maak kennis met Fer Cörvers, planner bij Intergarde cover

Heb je al kennisgemaakt met Fer? Hij is begin oktober als planner begonnen bij Intergarde en hij heeft het erg naar zijn zin. Ben je benieuwd naar hoe Fer bij Intergarde terecht is gekomen, waar hij zich dagelijks mee bezig houdt en naar zijn ervaring tot nu toe? Lees dan verder.

Fer begint enthousiast aan het zijn verhaal: “Sinds 2 oktober ben ik werkzaam als planner. Voordat ik hier begon, heb ik een aantal jaar bij een gevangenis gewerkt als teamleider bij de afdeling beveiliging. Maar op een gegeven moment vond ik dat het tijd werd voor een frisse wind. Ik ging nadenken over een carrièreswitch en wat ik dan graag zou willen doen. Ik heb namelijk altijd al interesse in de functie van ‘planner’ gehad en de uitdagingen die deze functie met zich meebrengt. Toen ik de vacature bij Intergarde zag, heb ik ook direct met veel enthousiasme gesolliciteerd!”

Hoe ziet een dag als planner eruit?

“Momenteel zit ik natuurlijk nog in de inwerkperiode aangezien ik pas 6 weken geleden bij Intergarde gestart ben. Nu houd ik me voornamelijk bezig met de ad hoc planning; zo leer je het planningsproces binnen de organisatie natuurlijk pas écht. Hier komt veel bij kijken omdat je rekening dient te houden met meerdere facetten, bijvoorbeeld wanneer er last minute een ziekmelding is. Maar dat vind ik een leuke uitdaging, juist omdat het soms zo complex kan zijn. Naast het plannen vind ik het contact met klanten en collega’s ook belangrijk. Vanaf januari ga ik twee dagen in Venlo werken en drie dagen in Maastricht, een fijne afwisseling wordt dat!”

Waar haal je de meeste voldoening uit?

“Zoals ik al eerder benoemde vind ik het een uitdaging om de hele planning op orde te krijgen. Als je een ziekmelding krijgt, moet je toch zorgen dat de dienst opgevuld wordt. Soms is het zo dat je dan wel 5 of 6 mensen moet verschuiven om de dienst weer op te vullen. Ik zie het echt als een puzzel die in elkaar gezet moet worden. En als de planning dan weer op orde is, geeft mij dat juist voldoening! Hoe verder ik in het inwerktraject zit, hoe beter dat ook lukt.”

Hoe ervaar je je eerste periode bij Intergarde?

“Ik ben echt in een warm nest terechtgekomen. Al vanaf het begin werd ik heel goed opgevangen, ik kan altijd terecht met vragen en er heerst een fijne werksfeer. Geen vraag is teveel en iedereen is erg behulpzaam!”

Wil jij net zoals Fer je verhaal delen?

Wij horen graag meer enthousiaste verhalen van onze medewerkers. Lijkt het jou leuk om je ervaringen te delen? Neem dan contact met ons op zodat jouw verhaal in één van de volgende nieuwsbrieven terecht komt.

Deel dit artikel: 

Recent nieuws