Group

Interview met Regiocoördinator Mobiele surveillance, Mitch Dams

- Intern Nieuws
regiocoördinator Intergarde

“We zijn ambitieus en willen groeien. Dat kan alleen met een stabiele basis.”

Sinds 29 maart leidt hij de mobiele surveillance regio Zuid. Als voormalig Boeing 737 piloot weet hij hoe je een stabiele koers moet aanhouden. “Ik heb voor mijn baan als piloot al in de beveiliging gewerkt. Nu ik weer terug ben in deze branche is voor mij de cirkel rond.” Maak kennis met Mitch Dams, lees wat hij belangrijk vindt in zijn werk én waar je hem kunt vinden in zijn vrije tijd.

Mitch kent de beveiligingsbranche door en door. “Ik had mijn eigen beveiligingsbedrijf, M Bewaking & Beveiliging, wat ik uiteindelijk in 2010 heb verkocht aan Nimo Security Groep. Ik kreeg de kans om Boeing 737 piloot te worden en heb dat met veel plezier gedaan. Ik had een internationaal contract en woonde een tijdje in Boekarest, wat soms wel moeilijk was aangezien ik drie jongens heb (inmiddels 10, 8 en 5 jaar oud), die ik daardoor wat minder vaak kon zien.” Het contract in het buitenland stopte, onder andere vanwege corona, en toen kwam hij al snel weer in de beveiliging terecht.

regiocoördinator Intergarde

“De klantenportefeuille van Intergarde ken ik goed vanuit de tijd dat ik mijn eigen beveiligingsbedrijf had en de dienstverlening is mij bekend. Dat maakt het voor mij natuurlijk gemakkelijk om vlug mijn draai te vinden in deze rol. Het is een prachtige baan: de afwisseling en de dynamiek spreken mij zeer aan. We hebben een verscheidenheid aan panden waar we een uiteenlopende dienstverlening aanbieden.”

Zijn eerste doel is om inzicht te krijgen in de situatie en om efficiency en rust te creëren. “We zijn ambitieus, maar om verder te kunnen groeien heb je een stabiele basis nodig. Daar werk ik nu als eerste aan. Verder hecht ik veel waarde aan samenwerken; we moeten het met z’n allen als team doen. Collegialiteit vind ik erg belangrijk. Geef elkaar eens een elleboog als blijk van waardering. Door samen te werken, word je vanzelf succesvol.”

In zijn vrije tijd staat hij graag op zijn snowboard. “Vooral in Roemenië kun je in prachtig berggebied snowboarden of bergwandelen. Daarnaast breng ik graag tijd met mijn kinderen en vrienden door.”

Wij wensen Mitch veel succes toe in zijn nieuwe baan!