Group

Interview met Mario D’Achille, Manager Operations Bewaking

- Intern Nieuws
Mario D'Achille Manager Operations Bewaking

“What you see is what you get!”

Strategisch relatiemanagement en het optimaal benutten van talent zijn voor hem gesneden koek. “Ik wil een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een organisatie. Ik houd van complexe vraagstukken, waarbij ik onze toegevoegde waarde kan laten zien en waar we samen met onze klanten als gelijkwaardige partners streven naar een langdurige samenwerking.” Maak kennis met Mario D’Achille, sinds eind april aan de slag als Manager Operations Bewaking bij Intergarde.

23 jaar lang heeft Mario met mensen gewerkt, waarbij hij de businessvraag en de mensen bij elkaar bracht. “Ik ben oorspronkelijk geschoold als laborant en heb ook 8 jaar lang in de zorg gewerkt. Vervolgens ben ik toch de commerciële weg ingeslagen bij Tempo Team. Begonnen als intercedent, doorgegroeid tot directeur en ten slotte werkzaam geweest als adviseur op het hoofdkantoor. Van daaruit heb ik de overstap gemaakt naar de schoonmaakindustrie (CSU) als Business Unit directeur, maar die wereld is keihard en paste niet bij mij.” Mario vervolgde zijn loopbaan in de veiligheidsbranche. “Ik kon aan de slag bij Profi-Sec in Den Bosch als directeur Security en Security Services. Met de ervaring vanuit de security op zak ben ik vorig jaar voor mezelf gestart op het gebied van veiligheid, continuïteit en crisismanagement.”

De positie die zich voordeed bij Intergarde kon hij niet laten liggen. “De combinatie van mens en techniek is mooi en uitdagend. Als Manager Operations Bewaking bij Intergarde zie ik veel kansen. Door slim samen te werken kunnen we bestaande klanten nog beter bedienen en langdurig aan ons binden. Daarnaast ben ik graag bezig met innoveren en synergie brengen tussen de verschillende dienstverleningen.” De mensen verliest hij daarbij niet uit het oog. “Ik ben gemakkelijk te benaderen en houd graag contact met onze medewerkers. Het is belangrijk dat mensen ingezet worden op hun talent. Zij zijn toch de belangrijkste schakel van een bedrijf.”

Zijn passie heeft hij van zijn vader. “Mijn naam verklapt het al een beetje, ik ben half Italiaans. De familie van mijn vader komt uit de kop van Zuid-Italië dus die passie zit er van nature in”, vertelt hij lachend. “Oorspronkelijk kom ik uit Kerkrade, maar tegenwoordig woon ik in Venlo. Ik heb 4 kinderen, twee meisjes en twee jongens en in mijn vrije tijd speel ik hockey in competitieverband en zit ik bij een kookclub. ” Wat hij verder nog wil meebrengen in zijn positie bij Intergarde? “Ik hecht veel waarde aan wederzijds respect. Ik ben heel nuchter en no-nonsense, what you see is what you get!”

Wij wensen Mario veel succes en plezier in zijn rol als Manager Operations Bewaking bij Intergarde.