Group

Interview met Debra Mom

- Intern Nieuws

“Ik studeerde in eerste instantie Hotel Management, maar ik heb uiteindelijk toch gekozen voor de opleiding Facility Management aan Zuyd Hogeschool. Ik was veel meer geïnteresseerd in het werk en de processen achter de coulissen, dan dat ik met de dienstverlening aan de voorkant bezig was”, vertelt Debra. Haar officiële functietitel is facilitair medewerker, maar dat vlakt volgens haar de veelzijdigheid van de positie af. “Mijn werk is heel breed georiënteerd, wat het ook meteen zo interessant maakt. Ik mag me met heel veel zaken bezighouden, zoals bijvoorbeeld met de inrichting van werkplekken, de inkoop of het wagenparkbeheer.”

In haar vrije tijd houdt Debra van fietsen in het mooie heuvelland én lekker eten. “Ik houd van eten en kook graag, voornamelijk voor anderen. Zo kook ik via Thuisgekookt.nl bijvoorbeeld voor buurtgenoten en ouderen in mijn omgeving. Het platform is in coronatijd opgebloeid, indirect ook om de eenzaamheid van mensen tegen te gaan.”

Een specifieke ambitie om door te groeien op facilitair gebied, heeft Debra nog niet. “Ik wil gewoon dat blijven doen wat ik leuk vind en dat kan bij Intergarde. Er heerst genoeg dynamiek en de organisatie is groot genoeg om uiteenlopende werkzaamheden uit te kunnen voeren, om zo te ontdekken waar ik de meeste energie van krijg.”

Wij wensen Debra veel plezier en succes toe in haar facilitaire rol bij Intergarde!