Intergarde zet collectieve camerabewaking Veilig Venlo voort

- Nieuws
contractondertekening voortzetting cameraproject Veilig Venlo door Intergarde

Vanaf 1 januari 2020 zet Intergarde het cameraproject Veilig Venlo voort. Zo continueert en garandeert het beveiligingsbedrijf voor de komende 10 jaar de veiligheid. In het voorjaar bleek dat voor een succesvolle voortzetting van het cameraproject een next step nodig was. Het Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo onderzocht hiervoor samen met Ondernemend Venlo de mogelijkheden en uiteindelijk leidden diverse gesprekken tot een overeenkomst met Intergarde.

Intergarde is een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf en al vanaf de start partner in Veilig Venlo. Camerabewaking hoort bij hun corebusiness en ze hebben reeds ruime ervaring op het gebied van het beveiligen van diverse bedrijventerreinen.

Joost van den Boorn, directeur Intergarde: “Veiligheid staat tegenwoordig hoog op de agenda. We zien steeds vaker dat ondernemersverenigingen van bedrijventerreinen kiezen voor een professionele beveiligingspartij voor de collectieve camerabewaking. Het heeft ook een duidelijke preventieve werking, we zien inbraken en incidenten duidelijk afnemen. We zetten dan ook graag het cameraproject van Veilig Venlo voort, om zo de veiligheid te continueren en te garanderen.”

Stichting Veilig Venlo
Met de oprichting van de Stichting Veilig Venlo is de continuïteit van de camerabewaking op de bedrijventerreinen Trade Port West, Venlo Trade Port, Trade Port Oost en Noorderpoort 1 en 2 de komende 10 jaar gegarandeerd. Voor de bedrijven op Trade Port Noord is de camerabewaking een onderdeel van het parkmanagement en wijzigt er niets. Ondernemend Venlo en het Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo zijn de bestuurders van de stichting Veilig Venlo en Intergarde voert de camerabewaking uit.
Peter Thissen, voorzitter Ondernemend Venlo: “Ondernemend Venlo vindt de borging van de continuïteit en professionaliteit van de camerabeveiliging op de bedrijventerreinen de belangrijkste doelstellingen van de overdracht naar Intergarde.”

Deel dit artikel: 

Recent nieuws