Intergarde wint aanbestedingsdiensten Arvato

- Nieuws
Taart aanbesteding Arvato en Intergarde

Arvato Benelux B.V. heeft onlangs de bewakings-, alarmcentrale- en surveillancediensten voor al hun locaties in Limburg aanbesteed. Via een aanbesteding is Arvato op zoek gegaan naar een nieuwe professionele beveiligingspartner die in staat is om de beveiligingsdiensten voor de Arvato locaties in Gennep (Heijen), Venlo en Venray op een goede wijze in te vullen. Arvato heeft voor Intergarde gekozen.

Arvato heeft veel zorg besteed aan deze aanbesteding en de inschrijvingen met name beoordeeld op kwaliteitsaspecten, het personeelsbeleid, het implementatieplan en de flexibiliteit in opschaling, maar ook de wijze waarop de organisatie in staat is om zowel de surveillancediensten, permanente bewaking en alarmcentralediensten volledig in eigen beheer uit te voeren.

Intergarde heeft deelgenomen aan deze aanbesteding en is als beveiligingspartner voor de opdracht geselecteerd. Het van oorsprong Maastrichtse bedrijf – dat voornamelijk actief is in het Zuid-Oosten van Nederland – is zowel kwalitatief als kwantitatief in staat om de diensten aan te bieden. Dit betekent dat Intergarde als beveiligingspartner van Arvato de dienstverlening voor de komende jaren gaat uitvoeren. Het project biedt werk voor +/- 50 medewerkers. Relatief veel beveiligingsmedewerkers van de vorige security partner hebben inmiddels de overstap gemaakt naar Intergarde.

Als marktleider in Limburg vergroot Intergarde door deze gunning haar marktpositie. Hierdoor is zij nog beter in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen van huidige én potentiële opdrachtgevers op gebied van kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit.

Deel dit artikel: 

Recent nieuws