Group

Intergarde heeft alles in huis: dat gaan we ook benoemen

- Intern Nieuws
Sales medewerker Kevin van Intergarde aan het werk

In gesprek met Kevin Heindrichs over zijn nieuwe sales rol bij Intergarde

We hebben alle diensten in huis: bewaking, beveiligingstechniek, mobiele surveillance én een eigen alarmcentrale. Dit maakt dat we totaaloplossingen kunnen bieden aan onze klanten en dat is best uniek. Maar…. dan moeten onze (potentiële) klanten ook op de hoogte zijn van al onze diensten. Daar gaan we als Intergarde nóg meer aandacht aan besteden in onze communicatie en sales activiteiten.

Kevin Heindrichs vertelt over zijn verschuiving van administratief binnendienst medewerker naar een sales positie waar hij Intergarde zal promoten als brede dienstverlener. “Momenteel vervul ik de positie administratief binnendienst medewerker sales. Ik heb daarbij veel contact met de backoffice. Mijn hart ligt echter in de buitendienst en nu krijg ik de kans om daar in de loop van het jaar steeds meer naartoe groeien”, aldus Kevin.

De processen van zowel de sales als de backoffice dienen goed op elkaar te worden afgestemd en dat is ook zijn eerste focus. “Zodra dit is gebeurd, zal ik mijn nieuwe positie volledig gaan bekleden. Mijn eerste project betreft het uitfaseren van ISDN30. Ik zal klanten, die momenteel een aansluiting hebben op onze alarmcentrale en die gebruik maken van de verouderde techniek, actief benaderen. Dit zodat we vanuit de alarmcentrale de dienstverlening voor de klant kunnen continueren, omdat deze techniek binnenkort verdwijnt”, licht Kevin toe.

Om zijn nieuwe rol zelfstandig te kunnen vervullen, zal Kevin de opleiding Technicus Beveiligingsinstallaties (TBV) volgen. “Met dit diploma mag ik advies en offertes uitbrengen voor inbraakinstallaties.”

Kevin is enthousiast over zijn nieuwe sales positie. “We gaan ons steeds meer profileren op de markt en onze positie claimen als totaalontzorger op het gebied van beveiliging. Het klinkt cliché, maar zo is het wel.” Wat maakt deze rol nou zo leuk? “Het contact met de klanten en projectmatig komen tot een beveiligingsoplossing voor onze klanten die volledig op hun wensen is afgestemd en dat binnen de grenzen van onze dienstverlening. Ik krijg energie van het onderhouden van langdurige relaties.”

Kevin zal de komende tijd de binnendienst nog blijven versterken en langzamerhand opschuiven naar de positie sales medewerker buitendienst.

Wij wensen Kevin veel succes en mooie salesgesprekken toe!