Group

Onze HR afdeling op topsterkte met drie nieuwe medewerkers: Melissa, Kees en Jela

- Intern Nieuws
HR medewerkers Intergarde

Sinds kort wordt onze HR afdeling versterkt door drie nieuwe medewerkers. Graag lichten we jullie in waarom het team van HR is uitgebreid en wat de verschillende werkzaamheden van de nieuwe medewerkers zijn.

Intergarde groeit en dat betekent dat we ook steeds meer medewerkers hebben. Een stabiele en professionele HR-afdeling is dan ook een must, want jullie zijn immers ons grootste goed. Het doel van HR is om verder te professionaliseren en te digitaliseren en daar hebben we natuurlijk voldoende mankracht voor nodig.

Graag stellen we onze nieuwe teamleden aan je voor:

Melissa Dassen is onlangs afgestudeerd en is bij Intergarde gestart als HR-adviseur. Zij zal zich met name met alle operationele zaken bezighouden. Daarbij kijkt zij met een frisse blik mee naar onze processen en ons beleid om daar waar nodig ook haar inbreng te geven en verbeteringen aan te dragen.

Kees Houkes is een oud-medewerker van Intergarde; hij gaat samen met Irma met name het verzuim managen. Waarom ontstaat er verzuim, hoe kunnen we verzuim voorkomen en hoe kunnen we als werkgever onze bijdrage leveren aan het herstel. Daarnaast ondersteunt Kees ook bij operationele werkzaamheden.

Tot slot vult Jela Rijnbout met haar ruime ervaring ons HR -team aan. Jela zal zelfstandig projecten oppakken zoals bijvoorbeeld een nieuw functie-loonhuis. Natuurlijk werkt zij ook samen met de andere HR-medewerkers aan de verdere professionalisering van onze afdeling.

Fijn dat we met zo’n mooi team onze HR-afdeling verder kunnen ontwikkelen en toekomstbestendig kunnen maken. Ik wens alle nieuwe medewerkers veel succes en plezier!

Veerle Lebens
HR Manager

Menu