Even voorstellen! Benjamin: planner en (toekomstig) projectmanager

- Intern Nieuws

Wellicht kennen velen van jullie Benjamin wel. Hij is al ongeveer drie jaar werkzaam als planner bij Intergarde en houdt zich bezig met verschillende objecten, waarvan Arvato Heijen de grootste is. Sinds een aantal maanden houdt Benjamin zich ook gedeeltelijk bezig met projectmanagement. Benieuwd naar zijn loopbaanpad? Lees dan verder!

“Ik ben Benjamin, 34 jaar en ik woon in Nuth. Verder heb ik voor mijn werk en studie in Utrecht, Almere en Kaapstad gewoond. Uiteindelijk ben ik toch teruggekomen naar Limburg en ben ik al een tijdje werkzaam bij Intergarde.”

Vertel eens meer over je functie als planner

“Tijdens mijn vorige werkervaring merkte ik al dat ik plannen heel leuk vond. Het is uitdagend, je moet goed kunnen schakelen en kunnen denken in oplossingen. Ook prioriteiten stellen en gestructureerd werken horen hierbij. Dit ligt mij heel goed en ik vind het erg leuk.”

Je bent nu bezig met de transitie naar projectmanager. Hoe is dit zo gekomen?

“Op dit moment bevind ik me nog gedeeltelijk in de functie als planner. Het is de bedoeling dat ik gefaseerd naar de functie van projectmanager ga. Tijdens mijn functie als planner heb ik sommige taken gerelateerd aan projectmanagement eigenlijk een beetje naar mezelf toegetrokken. Ik wilde graag een extra stapje zetten en vind de werkzaamheden ook erg interessant. Bijvoorbeeld contact hebben met verschillende partijen, gesprekken inplannen, meedenken hoe alles draaiende te houden, dat alles spreekt me erg aan. Het is dus eigenlijk vanzelf een beetje zo gelopen!”

Wat vind je het leukst aan projectmanagement?

“Wat mij vooral aanspreekt is dat het lekker gevarieerd is en dat ik meer met persoonlijk contact bezig ben. Ook horen hier meer verantwoordelijkheden bij en dat vind ik uitdagend. In deze functie kun je bezig zijn met dienstverlening, naar zowel de klant als naar medewerkers.”

Wat zijn je plannen voor de komende jaren?

 “Ik wil me echt gaan focussen op projectmanagement en mezelf op dit vlak blijven ontwikkelen. Ik haal er veel voldoening uit om werkzaamheden me eigen te maken en te blijven leren en groeien.”

Deel dit artikel: 

Recent nieuws