Group

Adequate beveiliging op locatie

Mobiele surveillance

Onze mobiele surveillance bestaat uit gediplomeerde, ervaren beveiligers die met de auto diverse objecten en terreinen controleren. Afhankelijk van de gewenste beveiliging en de vooraf gemaakt afspraken, kunnen deze controlerondes zowel intern als extern plaatsvinden.

Daarnaast is het mogelijk dat de mobiele surveillance op aanvraag van de meldkamer wordt gevraagd op een bepaalde locatie poolshoogte te nemen. Dit noemt men alarmopvolging. Deze opvolging wordt centraal aangestuurd vanuit onze Particuliere Alarmcentrale in Maastricht.

alarmopvolging- en verificatie

opening- brand-/sluitrondes op alle mogelijke locaties en tijdstippen

interne en/of externe controlerondes

preventieve werking

Wat voert de
mobiele surveillance uit?

Onze mobiele beveiligingsmedewerkers voeren de volgende werkzaamheden uit.

Opening/sluitrondes
Onze mobiele surveillant is opgeleid om bij opening- en sluitrondes alle ruimtes in uw pand te controleren op kritieke en vooraf opgestelde punten. Bij een sluitronde worden bijvoorbeeld ramen en deuren gecontroleerd, maar er wordt ook gecheckt of er geen personen meer aanwezig zijn in het pand. Alles ter voorkoming van inbraak- of brandgevaarlijke situaties.

Bij de openingsronde controleert de surveillant, nog voordat uw personeel arriveert, of er geen ongewenste situaties zijn. Zo komen u of uw medewerkers niet voor onaangename verrassingen te staan.

Preventief nachtelijk toezicht
Voorkomen is beter dan genezen. Door de inzet van mobiele surveillance gedurende de nacht worden inbrekers afgeschrikt. De (on)regelmatige controlerondes van uw pand en het omringende terrein verkleinen het risico op inbraak of brandschade.

Alarmopvolging
De adequate opvolging van incidenten is essentieel bij uw beveiliging. Wanneer onze alarmcentrale een alarmmelding ontvangt dan kan de centralist de dichtstbijzijnde mobiele surveillant ter plaatse sturen om poolshoogte te gaan nemen. Zo versterken de verschillende veiligheidsoplossingen elkaar: de alarmcentrale op afstand kan de mobiele surveillant ter plekke voorzien van informatie en aansturen. Zo bent u verzekerd van een vlotte en effectieve beveiliging.

Wij helpen u graag verder!

Wilt u meer informatie over onze mobiele surveillance? We sparren graag met u over uw persoonlijke veiligheidssituatie en geven advies op maat. Neem contact met ons op!

Bekijk ook onze Keyholding en Alarmopvolging