Group

Keyholding is onderdeel van alarmopvolging

Keyholding en alarmopvolging

Keyholding en alarmopvolging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Keyholding, oftewel sleutelbeheer, betekent het in bewaring nemen van uw sleutels. Maakt u gebruik van alarmopvolging door Intergarde, dan hoort keyholding daar logischerwijs bij. In het geval van een alarmmelding is het immers noodzakelijk dat onze beveiligers toegang hebben tot uw pand of terrein. Het is dus geen aparte dienstverlening, maar maakt deel uit van alarmopvolging.

Alarmopvolging

Wat is een alarmmelding zonder opvolging? Het is noodzakelijk dat wanneer een incident wordt gemeld, door een beveiliger of beveiligingsinstallatie, de melding wordt opgevolgd. De procedure die daarop volgt wordt vooraf met u besproken en vastgelegd in een zogenaamd protocol. Wie wordt bijvoorbeeld gebeld bij een inbraak? Wij kunnen voor u op locatie poolshoogte nemen, zodat u zelf niet ter plekke hoeft te gaan en daarbij risico loopt. Een centralist waarschuwt na een alarmmelding direct de dichtstbijzijnde mobiele surveillant. Indien nodig roept de alarmcentrale de hulp in van politie, brandweer of andere hulpverlenende instanties. Onze surveillant kent uw pand en locatie, zal als eerste de locatie betreden, de situatie beoordelen en zeker stellen. Pas nadat het incident is afgehandeld en de situatie onder controle is, verlaat de surveillant het pand. Zou er onverhoopt sprake zijn van een loos alarm, dan ontvangt u een rapportage van de inzet.

Intergarde zorgt 24/7 voor alarmopvolging, dus op elk moment en elke dag van de week

alarmcentrale zorgt voor alarmafhandeling

mobiel surveillant snel ter plekke

24/7 alarmopvolging

Vraag nu alarmopvolging aan!

Soms ziet u door de beveiligingsmogelijkheden het bos niet meer. Welke beveiligingsoplossingen zijn nu geschikt voor úw situatie? Onze ervaren adviseurs gaan graag met u in gesprek. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies op maat!

Bekijk ook onze mobiele surveillance dienst