Group

Controleer en beheer uw toegang

Toegangscontrole

In onze kenniseconomie is toegangsbeheer een must om zo de ruimtes waar de kennis van uw organisatie zit veilig te stellen. U wilt immers niet dat onbevoegden zich toegang verschaffen tot uw kantoor- of bedrijfspand. Toegangscontrole zorgt ervoor dat u weet wie wanneer in welke ruimte is geweest. Met name bij het waarborgen van kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie is het van belang dat u weet wie hier toegang tot heeft.

Reguleer de toegang van uw ruimte
Moderne toegangscontrolesystemen bieden de mogelijkheid de toegang tot terreinen, gebouwen en ruimten te reguleren. Daarnaast is het mogelijk om onze toegangscontrolesystemen te koppelen aan uw andere systemen zoals bijvoorbeeld uw tijdregistratiesysteem.

beheer en controleer toegang

voorkom toegang van onbevoegden

moderne toegangscontrolesystemen

aansluiting op andere systemen mogelijk

Moderne toegangscontrolesystemen

Intergarde toegangscontroleoplossingen variëren van het uitrusten van poorten en deuren met ID-kaartlezers en biometrische toegangscontrole tot het plaatsen van bewakingscamera’s en het monitoren van bewakingsbeelden. Tegenwoordig zijn de toegangscontrolesystemen zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief in gebruik.

Onze technische experts zorgen voor een kostenefficiënte oplossing. Denk daarbij aan het automatiseren van de toegangscontrole van uw parking via nummerplaatherkenning of het optimaliseren van uw beveiligingssysteem door de toegangscontrole te koppelen met intercom- of CCTV-systemen.

Expert in toegangscontrolesystemen

Een optimaal toegangscontrolesysteem aanleggen is moeilijker dan het lijkt. Niet voor de monteurs die het uiteindelijk op professionele wijze aanleggen, maar wél om tot een werkbaar ontwerp te komen. Het systeem moet immers optimaal ondersteunen: klanten en bezoekers moeten zich welkom voelen en tegelijkertijd wilt u voorkomen dat onbevoegden binnen komen.

U heeft een toegangscontrolesysteem nodig. Maar met welk systeem maakt u nu de juiste keuze?

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en geven graag advies. Neem contact met ons op voor een afspraak om uw persoonlijke situatie door te spreken

Bekijk ook onze andere beveiligingstechnieken