Group

Preventief beveiligen tegen inbraak

Inbraakbeveiliging

Een inbraak kan naast materiële schade ook emotioneel een grote impact hebben. Het idee dat criminelen in uw huis of pand zijn geweest zorgt voor een aanhoudend gevoel van onveiligheid. Door het installeren van een inbraakinstallatie beveiligt u preventief en kunt u incidenten voorkomen. Hiermee wordt het risico op inbraak en schade beperkt en kunt u uw pand met een gerust hart achter laten.

Welke stappen nemen wij bij inbraakbeveiliging?

  1. Ter plekke inschatten van het risico- en beveiligingsniveau.
  2. Een beveiligingsadvies dat past bij uw persoonlijke situatie.
  3. Het professioneel installeren van de door u gekozen inbraakbeveiliging.
  4. Het onderhouden van uw inbraakinstallatie.

Betrouwbare partner met ervaring

Al meer dan 50 jaar is Intergarde een ervaren partner op het gebied van het aanleggen van professionele inbraaksystemen. Intergarde is een BORG-erkend beveiligingsbedrijf en installeert haar systemen conform de richtlijnen van het CCV (Centrum Criminaliteitspreventie en Veiligheid). Dit betekent dat u verzekerd bent van een professionele partner en dat wij kunnen garanderen dat onze medewerkers kundig en betrouwbaar zijn.

Wij garanderen:

  • Advies conform de richtlijnen van het CCV.
  • Installatie conform richtlijnen geïnstalleerd en opgeleverd, zodat op uw installatie een certificaat kan worden afgegeven.
  • Kennis van laatste innovaties en werkprocedures & kennis op gebied van wet- en regelgeving op het gebied van beveiliging.

inbraakbeveiliging op maat

professionele inbraaksystemen

BORG-erkend beveiligingsbedrijf

Intergarde helpt u graag!

Inbraakbeveiliging is werk voor specialisten die kennis hebben van de laatste innovaties en werkprocedures. Onze schat aan ervaring staat garant voor het juiste advies en begeleiding van het installeren van uw inbraakinstallatie. Systemen worden door onze eigen monteurs opgeleverd en voorzien van de benodigde certificeringen.

Voor meer informatie neem contact met ons op of doe de veiligheidscheck!

Bekijk ook onze andere beveiligingstechnieken