Group

Optimaliseer uw beveiliging met camerabewaking

Camerabewaking

Camerabewaking neemt een belangrijke plek in binnen de keten van beveiliging. De innovatieve technologie ondersteunt onze beveiligers bij hun kernactiviteiten op (risicogevoelige) locaties. Met camera’s in en om gebouwen en op terreinen vindt vanuit onze alarmcentrale de zogenaamde virtuele surveillance en de verificatie van alarmmeldingen plaats. Verificatie van alarmmeldingen is conform het ‘convenant organisatie en opvolging van elektronisch gegenereerde alarmen’ noodzakelijk voor de inzet van hulpdiensten.

Camerabeveiliging is een preventieve veiligheidsoplossing en zorgt voor een optimale beveiliging met een verhoogde effectiviteit én kostenbesparingen.

Monitoren, detecteren, observeren, herkennen, identificeren en inspecteren

Mocht uw alarmsysteem aangesloten zijn op de Particuliere Alarmcentrale van Intergarde en een melding genereren, dan komt deze in handen van één van onze ervaren en gediplomeerde centralisten. Deze centralist zal snel en adequaat diverse acties uiteenzetten die vooraf met u zijn besproken en vastgelegd in een protocol. Zo bent u ervan verzekerd dat de juiste acties worden uitgezet en alarmmeldingen alert worden opgevolgd.

leverancier videobewakingssystemen

preventieve veiligheidsoplossing

monitoren, detecteren, observeren, herkennen, identificeren en inspecteren

Experts in virtuele surveillance

Camerabewaking is een bewezen succesvol systeem dat een serieuze dreiging vroegtijdig signaleert. Onze ervaren centralisten op onze meldkamer hebben de juiste instructies en kwalificaties om adequaat op afstand te kunnen signaleren en optreden. Zij sturen op hun beurt de mobiele surveillance aan en schakelen eventueel extra hulpdiensten in. De synergie tussen technologie en mens zorgt zo voor een effectieve en optimale beveiliging.

Intergarde helpt u graag!

U kunt bij Intergarde terecht voor het complete management van uw camerabewakingssystemen. Wij dragen zorg voor het gehele proces: van afstemming en installatie tot en met het onderhoud en beheer. Onze schat aan ervaring staat garant voor het juiste advies en begeleiding van het implementatietraject. Installaties worden door onze eigen monteurs opgeleverd en voorzien van de benodigde certificeringen.

Voor meer informatie neem contact met ons op of doe de veiligheidscheck!

Bekijk ook onze andere beveiligingstechnieken