Group

Surveilleren en beveiligen op afstand

Virtuele surveillance

Virtuele camera surveillance maakt het mogelijk dat vanuit onze goed beveiligde alarmcentrale onze centralisten proactief en/of bij een (alarm)melding direct meekijken wat er op dat moment in en rondom uw pand gebeurt. 24 uur per dag en 7 dagen per week houden zij toezicht vanuit onze eigen Video Toezicht Centrale. Wilt u gebruik maken van virtuele surveillance, dan is het natuurlijk noodzakelijk dat u beschikt over camerabewaking.

Voorkomen en verifiëren van alarmmeldingen

Strategisch geplaatste camera’s maken het mogelijk om virtueel te kunnen surveilleren. Dit levert twee grote voordelen op. Enerzijds kunnen criminele handelingen worden voorkomen. Onze centralisten bekijken proactief camerabeelden en sturen een beveiligingsbeambte aan nog voordat daadwerkelijk een incident plaatsvindt.

Een tweede voordeel is dat de centralist na een alarmmelding live kan meekijken en kan verifiëren of er daadwerkelijk een incident is of dat het een loos alarm betreft. Een geverifieerde melding krijgt de hoogste prioriteit van de politie. De centralist van onze alarmcentrale kan de camerabeelden direct delen met de politie, die bij een daadwerkelijk incident op hun beurt binnen korte tijd ter plekke zijn. Zo wordt de pakkans van criminelen vergroot en schade beperkt.

Wilt u meer weten over virtuele surveillance?

We vertellen u graag meer over virtuele surveillance en de voordelen wanneer u een aansluiting neemt op onze alarmcentrale.

Bekijk ook onze andere alarmcentrale diensten