Group

Neem een aansluiting op onze Particuliere Alarmcentrale

Aansluiting alarmcentrale

Om je beveiliging te verhogen en te versterken kun je ervoor kiezen om je beveiligingsinstallaties, zoals bijvoorbeeld camera-, brandmeld- of inbraakinstallatie aan te sluiten op de alarmcentrale van Intergarde. Wat is immers het nut van een alarmmelding wanneer er geen opvolging is? Intergarde beschikt over een eigen gecertificeerde Particuliere Alarmcentrale (PAC).

Alarmcentrale is spil binnen beveiligingsketen
Bij onze PAC werken goed opgeleide professionals die bij een alarmmelding adequaat en volgens de protocollen handelen. Denk daarbij aan meldingen van inbraak, brand of een overval. Onze alarmcentrale handelt niet alleen bij alarmeringen, maar speelt ook een belangrijke rol bij het registreren van gebeurtenissen. Dit is van belang voor justitie en opsporing bij het vinden van mogelijke daders. Hierdoor neemt de Particuliere Alarmcentrale een belangrijke rol in binnen de beveiligingsketen.

Alarmafhandeling
De alarmcentrale is het centrale punt van waaruit beelden en binnenkomende alarmmeldingen worden beoordeeld. Onze centralisten beslissen welke inzet noodzakelijk is en houden contact met de mobiele surveillance, andere beveiligingsmedewerkers en schakelen eventueel hulpdiensten in. Zij bekijken proactief beelden en grijpen in nog voordat een incident plaatsvindt. Zo versterken de diverse beveiligingsoplossingen elkaar en ondersteunt de technologie onze beveiligingsmedewerkers.

eigen alarmcentrale (PAC)

24/7 bemand

alarmcentrale versterkt je beveiligingsinstallaties

alarmcentrale is de aanvulling op camera-, brandmeld- of inbraakinstallatie

Professionele centralisten

Moch je alarmsysteem aangesloten zijn op de Particuliere Alarmcentrale van Intergarde en een melding genereren, dan komt deze in handen van één van onze ervaren en gediplomeerde centralisten. Deze centralist zal snel en adequaat diverse acties uitzetten die vooraf met je zijn besproken en vastgelegd in een opvolgingsprotocol. Zo ben je ervan verzekerd dat de juiste acties worden uitgezet en alarmmeldingen adequaat worden opgevolgd.

Wilt u een aansluiting op onze alarmcentrale?

We informeren je graag over de mogelijkheden om je beveiliging te verhogen. Onze adviseur gaat graag met je in gesprek over je persoonlijke situatie en licht nader toe hoe een persoonlijk protocol kan worden opgesteld. Van advies tot aansluiting op onze meldkamer, van het opstellen van een opvolgingsprotocol tot het afhandelen van een alarmmelding. Je veiligheid is bij ons in goede handen.

Intergarde helpt u graag!

Onze schat aan ervaring staat garant voor het juiste advies en begeleiding van het implementatietraject. Installaties worden door onze eigen technische dienst met uitstekend gekwalificeerde en ervaren monteurs opgeleverd en voorzien van benodigde certificeringen.

Voor meer informatie neem contact op met ons op of doe de veiligheidscheck!

Bekijk ook onze andere alarmcentrale diensten