Group

een centraal punt waar mens en techniek samenkomen

Intergarde beschikt over een eigen particuliere alarmcentrale (PAC) en Video Toezicht Centrale

Wat is een alarmmelding zonder opvolging? Intergarde heeft een eigen alarmcentrale in huis en dat is best uniek. Van het installeren van beveiligingsinstallaties tot het ontvangen, afhandelen en opvolgen van meldingen: Intergarde heeft de hele beveiligingsketen in eigen huis. Onze alarmcentrale is een belangrijk onderdeel van de hele keten. Het centrale punt waar mens en techniek samenkomen en van waaruit centraal wordt besloten welke inzet noodzakelijk is.

Vanuit onze alarmcentrale in Maastricht worden de meldkamerdiensten voor bedrijven, instellingen en particulieren verzorgd. Ook zijn wij gecertificeerd als Video Toezicht Centrale; we voeren virtuele surveillance uit en kunnen zo op gezette tijden je camerabeelden uitlezen.

Lees meer over de diverse beveiligingsoplossingen die wij vanuit onze alarmcentrale bieden.

Is uw bedrijf veilig genoeg?
Doe gratis de veiligheidscheck!

Graag nodigen we u uit om hier uw eerste stap naar zekerheid te zetten. Na het invullen van enkele vragen over uw organisatie, kan onze adviseur zich voorbereiden op een afspraak, om samen met u de veiligheid van uw bedrijf in kaart te brengen middels onze veiligheidscheck.

Zet uw eerste stap naar zekerheid!

Bekijk ook: