Group

Is uw onderneming veilig genoeg?

Week van de Veiligheid

Van 11 tot 15 oktober is de landelijke Week van de Veiligheid. De insteek van deze week is veilig ondernemen. Als ondernemer start u een bedrijf vanuit passie, met een missie. Veiligheid is misschien niet het eerste waar u dan aan denkt, maar het is wel een belangrijke voorwaarde voor succesvol ondernemerschap, voor u als ondernemer, voor uw medewerkers, maar ook voor toeleveranciers en klanten.

Wij als Intergarde staan deze week ook stil bij de Week van de Veiligheid. Bekijk de verschillende veiligheidsoplossingen die wij bieden aan ondernemers.

een scan van uw veiligheid

persoonlijk advies

preventief beveiligen

de juiste oplossing voor elke beveiligingsvraag

Bekijk onze beveiligingsoplossingen

Wilt u met ons sparren over onze veiligheidsoplossingen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Beveiliger van Polygarde aan het werk

Sociaal ondernemen

Denkt u wel eens na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? (a company of Intergarde) zet met succes mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in op het gebied van verkeersregeling, veiligheid of hospitality. Leent u een professional in van Polygarde, dan geniet u onder andere van deze voordelen: u voldoet aan de SROI-voorwaarde en de Participatiewet, u bent flexibel in uw medewerkersbehoefte en risico’s worden beperkt omdat de werknemers niet op uw loonlijst staan.

Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.

Is uw bedrijf veilig genoeg?
Doe de veiligheidscheck!

Zet hier uw eerste stap naar zekerheid. Vul enkele vragen in over uw onderneming. Zo kan onze adviseur zich voorbereiden op een afspraak, om samen met u de veiligheid van uw bedrijf in kaart te brengen middels onze veiligheidscheck.

Zet uw eerste stap naar zekerheid!