Group

Is je onderneming veilig genoeg?

Week van de Veiligheid

Van 11 tot 15 oktober is de landelijke Week van de Veiligheid. De insteek van deze week is veilig ondernemen. Als ondernemer start je een bedrijf vanuit passie, met een missie. Veiligheid is misschien niet het eerste waar je dan aan denkt, maar het is wel een belangrijke voorwaarde voor succesvol ondernemerschap, voor jou als ondernemer, voor je medewerkers, maar ook voor toeleveranciers en klanten.

Wij als Intergarde staan deze week ook stil bij de Week van de Veiligheid. Bekijk de verschillende veiligheidsoplossingen die wij bieden aan ondernemers.

een scan van je veiligheid

persoonlijk advies

preventief beveiligen

de juiste oplossing voor elke beveiligingsvraag

Bekijk onze beveiligingsoplossingen

Wil je met ons sparren over onze veiligheidsoplossingen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Beveiliger van Polygarde aan het werk

Sociaal ondernemen

Denk je wel eens na over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? (a company of Intergarde) zet met succes mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in op het gebied van verkeersregeling, veiligheid of hospitality. Leen je een professional in van Polygarde, dan geniet je onder andere van deze voordelen: u voldoet aan de SROI-voorwaarde en de Participatiewet, je bent flexibel in uw medewerkersbehoefte en risico’s worden beperkt omdat de werknemers niet op uw loonlijst staan.

Wil je maatschappelijk verantwoord ondernemen?
Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op, we informeren je graag over de mogelijkheden.

Is je bedrijf veilig genoeg?
Doe de veiligheidscheck!

Zet hier je eerste stap naar zekerheid. Vul enkele vragen in over je onderneming. Zo kan onze adviseur zich voorbereiden op een afspraak, om samen met jou de veiligheid van je bedrijf in kaart te brengen middels onze veiligheidscheck.

Zet je eerste stap naar zekerheid!