De technische dienst is gecentraliseerd in Maastricht

- Intern Nieuws

Één centraal punt en één team

Begin dit jaar zijn er belangrijke verbindingen gelegd tussen de verschillende technische entiteiten. (Lees: Alarmpoint, Altec, HRB en Intergarde Beveiligingstechniek BV). De aansturing van deze entiteiten is samengevoegd tot één centraal punt op ons hoofdkantoor in Maastricht. Het team bestaat nu uit vier projectleiders, twee planners en de benodigde technische ondersteuning.

De locaties

De locaties Weert en Kerkrade blijven nog in gebruik als voorraadlocaties (grijpvoorraden van veel gebruikte materialen) en om goederen bestemd voor projecten klaar te leggen voor de buitendienst. Daarnaast worden deze locaties gebruikt als werkplekken voor administratief medewerkers en vergaderruimtes voor onze salesafdeling.

Meer duidelijkheid en betere service

Deze stap vereiste aanzienlijke flexibiliteit van zowel de uitvoerenden als de medewerkers in de buitendienst. En wij begrijpen als geen ander dat deze samensmelting bij een paar klanten voor onrust gezorgd heeft. Maar nu we een aantal maanden verder zijn merken we ook dat de samenvoeging zowel intern maar zeker ook voor de klant meer duidelijkheid schept. We communiceren namelijk vanuit één naam één logo en één telefoonnummer.

Verder ervaren klanten een snellere opvolging van storingen en een kwalitatief betere service. Chapeau voor iedereen die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen en bedankt voor jullie medewerking. Mede door jullie is dit project tot een goed einde gebracht.

Deel dit artikel: 

Recent nieuws