Altec Beveiliging BV en HRB Beveiligingen heten vanaf januari 2022 Intergarde BV

- Nieuws
Intergarde logo verwijzingsbord

Altec Beveiliging BV en HRB Beveiligingen zijn overgenomen door Intergarde BV en voeren vanaf 1 januari 2022 ook deze naam. “Beide bedrijven zijn een tijd geleden door ons overgenomen, maar opereerden nog onder hun eigen naam. Vanaf 2022 dragen zij de naam Intergarde BV, zodat duidelijk is dat wij één bedrijf zijn”, aldus Joost van den Boorn, directeur van Intergarde BV.

Voor bestaande klanten betekent deze wijziging geen verandering in dienstverlening of contactpersoon, deze blijft vertrouwd zoals vanouds.

De specialisatie van beide bedrijven is met name Beveiligingstechniek, waarbij bestaande en ook nieuwe klanten kunnen vertrouwen op een excellente service en hoge kwaliteitsnorm. Door de overname zijn beide bedrijven onderdeel van een grotere partij die totaaloplossingen biedt op beveiligingsgebied. “Klanten profiteren van de aanvullende dienstverlening die Intergarde BV biedt: naast beveiligingstechniek beschikken wij over een eigen alarmcentrale en bieden wij ook objectbeveiliging en mobiele surveillance aan. Zo kunnen onze klanten bij één partij terecht voor een totaalpakket aan beveiligingsoplossingen.”

Contactgegevens van Intergarde BV te Kerkrade (voormalig Altec en HRB Beveiligingen):

Intergarde BV
Withuisveld 18
6226 NV Maastricht
Telefoon: 088 633 3600
Mailadres: sales-td@intergarde.nl

Deel dit artikel: 

Recent nieuws